Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rizoto z pangase

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pangase omyjeme, osolíme a nakrájíme na malé kostičky asi 1 x 1 cm. Do hlubší teflonové pánve dáme olej, na kterém velmi lehce zpěníme česnek a ihned přidáme rybu, aby se česnek nepřipálil. Rajčata si pokrájíme na velmi drobné kousky, přidáme k rybě a asi 5 minut společně dusíme. Nakonec přidáme omytou jasmínovou rýži a asi 20 minut za občasného míchání dusíme s rybou. Do vody, kterou podléváme, přidáme drůbeží bujon.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|17. ledna 2014
netradiční vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!