Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rajská omáčka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
35× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajská omáčka patří ke stálicím českých kuchyní. Její specifickou nasládlou chuť nenajdete nikde na světě. Nejprve přivedeme v hrnci vodu k varu. Do ní dáme hovězí vcelku, kuličky pepře, bobkový list a nové koření. Zvolna vaříme a mezitím osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ke které přidáme hladkou mouku a lehce zasmažíme. Dále přidáme rajský protlak, který prohřejeme, a přilijeme vývar. Omáčku povaříme a dochutíme cukrem, solí a trochou skořice. Chvilku vaříme, aby se chutě spojily. Doměkka uvařené maso nakrájíme na plátky a zalijeme omáčkou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Iness |10. února 2013
Milujeme rajskou Odpovědět
Maruska Zavrelova 3|13. řijna 2017
Mnam Odpovědět
Malicka3|15. února 2014
vyzkoušeno a je moc výborná a to mám náročného strávníka;-) Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím Odpovědět
kacci|8. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
MAFIRA|9. dubna 2013
je výborná s kolínkama Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!