Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pizza s párkem a sýrem

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si do hrnečku s vlažným mlékem rozdrobíme droždí, přidáme špetku cukru a 1 lžíci mouky a necháme vzejít kvásek. Zbylou mouku dáme do mísy, osolíme ji, přidáme 2 lžíce olivového oleje, kvásek a po částech vodu. Vypracujeme nelepivé vláčné těsto, které dáme do mísy, celé ho potřeme olivovým olejem, aby správně a rychle kynulo a zakryjeme ho čistou utěrkou. Dáme ho na teplé místo kynout, dobré je dát ho pod peřinu. Plech si vymažeme máslem a když těsto vykyne, tak ho rovnoměrně rozválíme na celou plochu. Potřeme ho zlehka kečupem, přidáme na velmi slabá kolečka nakrájený párek, na něj na malé kostičky nakrájený ementál a nakonec posypeme celou pizzu oreganem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Je to velmi rychlý způsob přípravy a také velmi chutná večeře, pokud pizzu konzumujete ještě teplou nebo vlažnou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!