Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kovbojské fazole

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem(ve vodě) namočené fazole slijeme, propláchneme a zalijeme čerstvou vodou, tak aby byly všechny ponořené. Dále přidáme kostku bujonu a uvaříme doměkka. Poté vývar scedíme a odložíme. Na pánvi s rozehřátým olejem osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a pak zasypeme hladkou moukou, ještě osmahneme. Zalijeme 100 ml vývaru a uvedeme k varu. Přisypeme fazole, na kostičky nakrájenou klobásu a povaříme. Nakonec přilijeme 3 lžíce kečupu, opepříme a podle chuti osolíme. Kovbojské fazole podáváme posypané čerstvými bylinkami a pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!