Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Kapřík ve vinném těstíčku

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si podkovy kapra osolíme, posypeme bílým pepřem a obalíme v hladké mouky. Poté připravíme těstíčko - smícháme bílé víno, žloutky, sůl, polohrubou mouku a sníh z bílků. Kapra v něm obalíme a osmažíme do zlatova na předem rozehřátém oleji. Kapřík ve vinném těstíčku je chutný s bramborovou kaší či dušenou zeleninou. Nezapomeňte zakápnout citronem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!