Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Jehněčí hřbet na bylinkách

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Tučné okraje jehněčích žebírek nejprve nařízneme. Šalvěj, rozmarýn, pepř a prolisovaný česnek smícháme s dvěma lžícemi česneku. Touto připravenou směsí jehněčí žebírka potřeme a necháme marinovat nejméně 3 hodiny. Mezitím spaříme rajčata, která oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na kroužky a osmahneme. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a krátce dusíme. Nakonec do směsi přidáme rajčatový protlak a zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme cca 20 minut. Jehněčí žebírka krátce a zprudka orestujeme a před podáváním přelijeme omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!