Staňte se našimi fanoušky na:

Ražničí na plechu

Autor receptu: Lucinka34 (82 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umyjeme nakrájíme na větší kostky. Anglickou a klobásky namkrájíme taky na větší kousky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Všechny suroviny dáme do větší mísy, přidáme koření podle chuti, zakapeme olejem a dáme do ledničky alespoň na jeden den odležet. Pečeme v olejem vymazaném pekáči doměkka, můžeme trošku polét vodou. Podáváme s opékanámi brambory, hranolkami, nebo vařenými brambory. Počet a váha surovin je jen orientační, podle toho kolik porcí potřebujeme. Toto množství je zhruba na 4-5 porcí. Dobrou chuť!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |23. prosince 2013
děláme, dobré s tatarkou Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |8. prosince 2013
super Odpovědět
petrapo |3. prosince 2013
vyzkouším! Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
určitě moc dobré Odpovědět
Georgina |25. listopadu 2013
taky dělám Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
skvělé Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!