Staňte se našimi fanoušky na:

Ravioli z červené řepy

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řepu uvaříme ve slupce a necháme zchladnout, oloupeme a nastrouháme. Z mouky, vajec a řepy uhněteme hladké a pružné těsto. Hotové zabalíme do fólie a dáme na hodinu do lednice. Ricottu vyšleháme se solí, nasekanými rajčaty a lístky tymiánu. Rozválíme těsto na sílu asi 2mm, pak použijeme formu na ravioli (nebo nakrájíme na čtverečky 5x5cm), a každý kousek naplníme lžičkou náplně, pevně uzavřeme. Ravioly vaříme v osolené vodě asi 10 minut. Než budeme podávat podle chuti opepříme, posypeme nasekaným rozmarýnem a pokapeme olivovým olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!