Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená pražma s omáčkou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednu větší nebo dvě menší pražmy vykucháme, opláchneme, osušíme a do masité části uděláme 2-3 mělké zářezy. Rybu osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, břišní dutinu naplníme na kolečka nakrájeným citrónem, cibulí a snítkami tymiánu. Jednu drobně nakrájenou cibuli a tři nasekané stroužky česneku zpěníme na oleji, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem, zalijeme bílým vínem a podusíme. Rybu dáme na pekáč, pečeme 10 minut, přelejeme omáčkou a dopečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!