Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
298× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

K.Vladka|2. dubna 2017
uklàdám Odpovědět
Maruska Zavrelova|21. listopadu 2015
Mnam Odpovědět
ren.nem|10. července 2015
Taky vyzkouším :-) Odpovědět
petr.helman.5|14. března 2015
To bude dobrota musím zkusit Odpovědět
bresta|20. května 2014
To vypadá móóóc dobře,ukládám Odpovědět
bresta|11. února 2014
Jo,toto jsou velké dobrůtky Odpovědět
lenka.ctvrteckova1|17. ledna 2014
super recept vyzkoušim Odpovědět
LudmilaLud|14. ledna 2014
to vyzkouším..vypadá to lákavě Odpovědět
jana.kozova|26. řijna 2013
určitě vyzkouším. Odpovědět
ingrid.bojtosova|26. řijna 2013
jedla som to už dávno, teda mi to pripomína mňamku s názvom Paula, dobrý nápadík na nedeľný obedík Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!