Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová česnečka

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rajčata nařízněte ostrým nožem do kříže, zalijte vařící vodou a oloupejte. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Česnek očistěte a nasekejte. Rajčata nakrájejte na kolečka. Na rozehřátém oleji zpěňte cibuli, polovinu česneku, vložte rajčata, zalijte vývarem a tomatovou šťávou. Vařte 15 minut, poté osolte, opepřete, přidejte zbytek česneku a bazalku rozemnutou mezi dlaněmi. Podávejte s osmaženým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!