Staňte se našimi fanoušky na:

Ragú z divočáka

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájet na menší kousky,zeleninu také,cibuli na kostičky.Na sádle osmahnu cibuli,přidám maso jemně posypané hladkou moukou.Osmahnu,trošku osolím,opepřím,přidám rajčatový protlak,koření,víno a zeleninu.Dusíme do měkka.Já moc nezahušťuji jen to nechám vydusit na šťávu.Dochutíme solí,pepřem a podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |6. listopadu 2013
Jo určitě stačí i plec. Odpovědět
vilemina |5. listopadu 2013
Dobrá a poctivě udělaná klasika - na ragú y asi satčilo i "horší" maso? Plec? Odpovědět
Victor |5. listopadu 2013
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!