Staňte se našimi fanoušky na:

Pýchavkový řízek

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pýchavku nakrájíme na cca centimetrové plátky a z každé strany jemně posolíme.Řezy houby nejprve obalíme v mouce,pak ponoříme do mléka s rozšlehaným vejcem a nakonec do strouhanky.Smažíme dozlatova v rozpáleném oleji.Podáváme s bramborem, hranolky nebo kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |15. dubna 2013
Mendy, Mendy - co otázka, to perla. Odpovědět
Bábrle Inka |13. dubna 2013
Mendy, píchavky, aj tam :-))))))))). Ale pýchavky jsou k dostání např. v Albertu. Aspoň já jsem je tam sehnala. Odpovědět
Mendy |13. dubna 2013
A píchavky vemu kde?V Perlovce? :-))))))) Odpovědět
pajunc |12. dubna 2013
velká dobrota!! :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!