Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh se šťávou

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj a zalijeme vinným octem. Vše dohromady vaříme na mírném ohni asi 1/2 hodiny. Pstruhy osolíme a opečeme na másle. Opečené polijeme horkou zálivkou a hustě posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |28. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
kla4 |10. května 2013
nádhera :) Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!