Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh na másle - klasika

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného a osušeného pstruha nasolíme a posypeme kmínem. Na pánvi rozpustíme máslo a vložíme takto připraveného pstruha. Opečeme až je pstruh hotový. Vložíme na talíř a pokapeme citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cesalky |7. května 2013
zajímavé :-) Odpovědět
Janka D. |25. března 2013
super Odpovědět
lucie.ruliskova |23. března 2013
mňmka Odpovědět
slavuska |1. března 2013
namka Odpovědět
Jirinaja |25. února 2013
jj klasika, ta je nejlepší :-) Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Velmi zajímavý recept. Odpovědět
jana.remkova.7 |10. února 2013
Ryby dělávám hodně často a pstruha na másle mám moc ráda. Přidávám fotečku:-) Odpovědět
JanaB |10. února 2013
Také ho někdy děláme. Odpovědět
evahu |10. února 2013
Máme rádi je to dobrůtka. Odpovědět
dajul |10. února 2013
klasika která nezklame..mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!