Staňte se našimi fanoušky na:

Pražské brambory

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • pepř mletý
  • bůček uzený, 250 g vepřové
  • 1 kus cibule
  • 5 kusů vejce
  • 2 kg brambory

Pracovní postup:

Vařený uzený bůček vykostíme, pokrájíme na kostičky.Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky , pokrájenou cibuli osmahneme na oleji , přidáme bůček a brambory.Směs osolíme, opepříme a osmažíme.Zalijeme rozšlehanými vajíčky a mícháme , až se srazí.Hotové brambory ihned podáváme posypané posekanou pažitkou a petrželkou. Množství pro 5 porcí .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |15. května 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!