Staňte se našimi fanoušky na:

Pražma s chilli omáčkou

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou pražmu osmažíme na oleji dokřupava (asi 5 minut), přendáme ji na talíř a necháme v teple. Do rozpáleného oleje vmícháme pastu z červeného kari, přidáme nakrájený česnek, bambusové výhonky, na nudličky nakrájenou zeleninu, žampiony a chilli papričky, krátce osmahneme. Dochutíme cukrem a omáčkami, přidáme bazalku a rybu omáčkou přelijeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!