Staňte se našimi fanoušky na:

Povidlanka

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hlubší míse utřeme do pěny žloutky a cukr, přidáme povidla, rum, část krupice a vše společně dobře promícháme. Závěrem vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vlijeme do máslem vymazané a krupicí vysypané formy a v troubě pečeme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

silvie.andrejkova |17. června 2013
to bude dobré Odpovědět
H-D |17. června 2013
uloženo,to bude rychlé a jistě i dobré Odpovědět
-1 |17. června 2013
super recept,určitě zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!