Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z baklažánů

Autor receptu: jana.h (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Baklažány propícháme tak aby voda se vypařila. Na oni je do měka opečeme. Potom stáhneme slupku a vnitřek vyškrábeme do misky, potom přidáme všechno ostatní dle poméru baklažánů. Můžeme podávat na pečivo. Přísady přidávejte dle chutí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
any20 |31. března 2013
ta je výborná dělávám Odpovědět
renda9 |29. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!