Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka ze slepice s tarhoňou

Autor receptu: renda9 (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do tlakového hrnce dáme maso, očištěnou zeleninu, koření, sůl, zalijeme vodou a vaříme 40 - 50 minut od bodu varu, podle stáří slepice. Polévku ocedíme, přidáme zelenou petrželku, uvařenou tarhoňu, kterou jsme uvařili podle návodu na sáčku a necháme přejít varem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!