Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z růžičkové kapusty

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Slaninu nakrájejte na drobné kostičky a začněte ji smažit. Přisypte k ní cibuli a nadrobno nakrájený česnek. Vše dohromady osmahnete, osolte a okmínujte. Přidejte kapustu, trochu ji poduste s ostatními ingrediencemi a zalijte masovým vývarem. Z másla a mouky udělejte světlou jíšku. Rozmíchejte ji v malém množství vody a takto zředěnou jíškou polévku zahustěte. Do smetany nejprve přilijte jednu až dvě naběračky horké polévky, pak vše vlijte do hrnce. Důkladně povařte. Polévku jezte horkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!