Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z kotrče skoro dršťková

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotrč dobře očistíme od hlíny a jehličí, vykoupeme v několika vodách a rozkrájíme na menší kousky. Já ho ještě v cedníku proliju vařící vodou a nechám okapat. V hrnci rozehřejeme sádlo a zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Dozlatova osmaženou cibuli zasypeme moukou, promícháme a krátce prosmahneme, přisypeme papriku, zamícháme, ihned zalijeme vývarem a metličkou dobře prošleháme, aby se nám netvořily žmolky. Do hrnce přidáme připravený kotrč, osolíme, opepříme, přidáme kmín a prolisovaný česnek. Polévku necháme 20 minut vařit. Po této době dochutíme majoránkou a petrželkou a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |17. května 2013
Opravdu zajímavé. Odpovědět
eviti |16. května 2013
zajímavé- tuto houbičku neznám - ale určitě je to dobré Odpovědět
kristyna.sapikova|4. září 2014
výborné ,Viky právě dovařila podle tohoto receptu a tak si ted na návštěvě pochutnáváme Odpovědět
šupina73|23. května 2013
až bude kotrč,určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!