Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z jelit s uzeným masem

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
60× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme vodou, přidáme žebra a vaříme doměkka. Žebra vytáhneme, polévku ocedíme, aby nám tam nezůstala žádná kost. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli a dáme do plévky. Přidáme jelita vytlačená ze střívek, uvařené kroupy, podrcenou majoránku, česnek, maso obrané z žeber a chvíli povaříme, dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |27. června 2013
to musím zkusit Odpovědět
betka |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
beaa |16. května 2013
mame radi Odpovědět
Lucie10 |13. května 2013
super Odpovědět
Uzzi1 |12. května 2013
pěkná Odpovědět
Konato |10. května 2013
To bych si pochutnal. Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
zajímavá Odpovědět
slavuska |4. května 2013
zajímavé Odpovědět
cesalky |3. května 2013
Výborná polévka Odpovědět
cesalky |3. května 2013
Vypadá velmi lákavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!