Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z aljašské tresky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mrkev a celer oloupeme a nastrouháme na struhadle s většími oky, petrželku nasekáme. Do hrnce dáme 100 g másla, rozpustíme. přidáme mouku a uděláme světlou zásmažku. Zalijeme vodou, přidáme připravenou zeleninu, tresku, podle chuti osolíme a vaříme doměkka. Polévku ocedíme, maso se zeleninou rozmixujeme, dáme zpět do polévky, podle potřeby přidáme vodu a ještě krátce povaříme a dochutíme. Rohlíky rozřežeme na polovinu, zbylé máslo na pánvi rozpustíme, rohlíky na něm z obou dvou stran osmažíme dočervena a nakrájíme na malé kostičky. Polévku podáváme s osmaženým rohlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!