Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka kaldoun

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drůbeží směs dáme do tlakového hrnce,zalijeme vodou,osolíme,přidáme pokrájenou cibuli a uvaříme doměkka.V jiném hrnci rozehřejeme máslo,přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku.Zalijeme vodou a vývarem z masa,rozšleháme a přivedeme k varu.Vsypeme kořenovou zeleninu a kapustičky,bujonovou kostku,všechno koření a obrané maso.Polévku povaříme.Mezitím si přichystáme knedlíčky.Játra,vejcečesnek,1 lžička másla,sůl,1 lžička hladké mouky rozmixujeme v misce zahustíme strouhankou.Lžičkou vykrájíme knedlíčky,vhodíme do polévky a povaříme.Polévku dochtíme a posypeme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maka |5. května 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!