Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka Bouillabaisse

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ryby nakrájíme na kousky. Do hrnce dáme utřený česnek, najemno nakrájenou cibuli, spařené a oloupané čtvrtky rajčete, olej, sůl, koření a rybí maso. Zalijeme vínem a vařící vodou, na prudkém ohni vaříme 10-15 minut. Plátky bílého chleba nakrájíme na nudličky, opečeme nasucho, rozdělíme na talíře, na ně vložíme rybí maso a zalijeme polévkou, podáváme ihned.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!