Staňte se našimi fanoušky na:

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 310 g podmáslí, 50 g bílého jogurtu, 2 lžíce oleje, 1 lžíci octa, 120 g žitné celozrnné mouky, 380 g hladké mouky (až 280 g hladké mouky lze nahradit moukou grahamovou, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou), do mouky si uděláme tři důlky - do prvního důlku dáme 2 lžičky cukru s 21 g droždí, do druhého důlku dáme 2 lžičky soli a do třetího důlku dáme 1 uvařenou nastrouhanou bramboru a 1 lžíci kmínu. Pekárnu zapneme na program KLASIK / kůrka STŘEDNÍ / velikost STŘEDNÍ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |14. března 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|14. března 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!