Staňte se našimi fanoušky na:

Pochoutková jehla

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Eidamský sýr nakrájíme na kostky ve velikosti žampiónů. Houby překrojíme na polovinu a měkký salám nakrájíme na kostky jako sýr. Střídavě napichujeme na jehly, obalíme v těstíčku Těstíčko : 2 vejce, hladká mouka, trochu mléka, sůl - vše smícháme a pak osmažíme v tuku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mamina1985 |14. května 2013
neznám,ráda zkusím Odpovědět
water |14. května 2013
to neznám, zkusím :-) Odpovědět
petra.konfrstova |13. května 2013
to neznám, vyzkouším, díky Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
dobré Odpovědět
tamata |13. května 2013
díky za tip, žampiony a sýr mám ráda :) Odpovědět
lucie.l.farova |13. května 2013
zkusím Odpovědět
eviti |13. května 2013
znám - je to dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!