Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní rajčatová polévka s mascarpone

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nasekáme cibuli a česnek a necháme zesklovatět na rozehřátém másle. Spaříme rajčata, oloupeme je, nakrájíme na malé kousky a přidáme k cibuli - dusíme vše tak 5 minut a zalijeme masovým vývarem a vaříme dalších asi 20 minut. Přecedíme a vmícháme škrobovou moučku rozmíchanou v malém množství vody. Dále vmícháme polovinu sýra mascarpone s jednou lžící pažitky, osolíme a opepříme. Druhou polovinu mascarpone smícháme se zbývající pažitkou, polévku rozlijeme do talířů a dozdobíme zbytkem mascarpone.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!