Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní hovězí z Dijonu

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky a z obou stran důkladně potřeme hořčicí. Každý kousek masa ponoříme v rozpuštěném másle a obalíme ve strouhance. Tak upravené maso dáme do ohnivzdorné nádoby, polijeme zbylým máslem a zapečeme v troubě. Vhodná příloha je bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!