Staňte se našimi fanoušky na:

Picadillo - hovězí maso s rajčaty a olivami

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso osolíme, opepříme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a pak na mírném ohni vaříme 1 hodinu. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme utřený česnek, cibuli nakrájenou nadrobno a papriku nakrájenou na tenké plátky. Pokud chceme, přidáme i chilli a 5-10 minut opékáme. Ke směsi na pánvi přidáme rajčata, pepř, nové koření, sůl a dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Přidáme olivy, ocet a chvíli dusíme. Nakonec přidáme do pánve k zelenině i podušené změklé maso. Promícháme a můžeme podávat. Jako přílohu podáváme rýži. Můžeme podávat i zabalené v tortillách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |3. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
libka.nemcova |3. ledna 2014
ukladam a vyzkousim Odpovědět
jana.remkova.7 |30. prosince 2013
Moc hezký recept :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!