Staňte se našimi fanoušky na:

Perkelt na vařených vejcích

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. Papriky, rajčata omyjeme. Z paprik odstraníme semena a nakrájíme na kostičky, rajčata na osminky. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přidáme papriky, osmahneme . Přidáme rajčata a podusíme. Připravíme jíšku z másla , mouky , mleté papriky . Zalijeme ji 1 dl vodou, rozmícháme a povaříme.Vmícháme zeleninovou směs, kečup, smetanu a opět povaříme. Uvařená horká vejce oloupeme, podélně rozkrojíme a zalijeme omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

břich|1. dubna 2015
o Velikonocích zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!