Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínové nugetky s pěnou.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer a brambory oloupeme , nakrájíme na kostky a společně v osolené vodě uvaříme . Scedíme a ihned propasírujeme do mísy. Za občasného míchání necháme téměř vychladnout. Když je směs vlažná , zašleháme do ní máslo a na konec smetanu s citronovou kůrou. Nugetky upečeme v troubě nebo usmažíme. Rozdělíme na porce do misek a na každou nugetku nastříkáme pomocí cukrářského sáčku na zdobení drobnou pusinku a ozdobíme bylinkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!