Staňte se našimi fanoušky na:

Pěna Kahlua

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čokoládu s máslem zahřejte v mlékovaru s mírně vroucí vodou. ve velké míse smíchejte moučkový cukr, žloutky, likér a instantní kávu, přidejte čokoládovou hmotu. Ušlehejte smetanu a opatrně vmíchejte do likérovo-čokoládové hmoty. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a vypracujte ho opatrně do směsi. Pěnu přeneste do servírovací mísy nebo do jednotlivých menších misek. Před podáváním nechte aspoň 4 hodiny chladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Akrajka|18. řijna 2016
ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!