Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený vepřový hřbet s cibulí

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso osolíme a vložíme na pekáč.Podlijeme tukem a posypeme kmínem a vložíme do vyhřáté trouby.Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a doléváme vodou.Cibuli nakrájenou na kolečka přidáme do šťávy, a když je maso napůl upečené, přidáme majoránku a upečeme doměkka, asi 1 hodinu.Měkké maso nakrájíme přes vlákna na porce anebo upravujeme vcelku na mísy a obkládáme cibulí. K pečeni podáváme vařené brambory, kysané zadělávané zelí, červené zadělávané zelí nebo červenou řepu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!