Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený vepřový bok

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
121× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso bez kosti nakrájíme na plátky asi 1 - 1,5 cm hrubé. Osolíme, dáme do pekáče, okmínujeme a posypeme drobně nakrájenou cibulí, česnekem a podle chuti chilli vločkami. Přidáme sádlo, podlijeme trochou vody a přikryjeme poklicí. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme doměkka a dočervena. Během pečení podléváme vodou, pokud se vypařila a maso přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem nebo knedlíkem, dušeným zelím nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |17. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |17. srpna 2013
dobré Odpovědět
tepito |14. srpna 2013
klasika Odpovědět
DAMI |13. srpna 2013
super Odpovědět
evahu |6. srpna 2013
super Odpovědět
lvodakova |3. srpna 2013
lákavé :) Odpovědět
Lucie Dubská |2. srpna 2013
Asi se jdu najíst :D Odpovědět
Anna1960 |2. srpna 2013
nádhera Odpovědět
E- |2. srpna 2013
.jdu posnídat........ Odpovědět
Lenny |2. srpna 2013
sbíhají se mi sliny Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!