Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený pstruh s libečkem a sušenými rajčaty

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy vykucháme, očistíme a dobře umyjeme. Vnitřek pstruhů potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí a do každého dáme lžíci oleje z rajčat i s rajčetem. Na plech dáme pečící papír tak, aby byl i na bocích plechu (uděláme takovou misku) a potřeme olejem z rajčat. Pstruhy naskládáme na papír, potřeme česnek se solí, okmínujeme, polijeme olejem z rajčat, posypeme nasekaným libečkem, přidáme kousky másla a podlejeme troškou vody. Dáme do přehřáté trouby na 180°C, na spodní mřížku a pečeme 30 - 40 minut - podle velikosti ryb. Během pečení jednou opatrně obrátíme a přidáme trošinku vody, pokud se vypekla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |22. února 2013
ukládám na vyzkoušení, vypadá to dobře Odpovědět
jana.remkova.7 |15. ledna 2013
No, až koupím pstruha, zase něco vymyslím. Tenhle receptík už jsem dělala, je skvělý:-) Odpovědět
betka |14. ledna 2013
vykouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!