Staňte se našimi fanoušky na:

Pečení pstruzi po Lombardsku

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do očištěných a osušených pstruhů vložíme svazek bylinek (petrželka, tymián, bobkový list, oregano, estragon ap.), osolíme, obalíme je v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané se sýrem. Obalené pstruhy smažíme zvolna na rozpáleném oleji dozlatova asi 15 minut. Necháme okapat a podáváme na listech kadeřavého salátu pokapané citronem a opepřené. Vhodná příloha jsou nové brambory, vařené ve slupce. K pstruhům se hodí lehký sekt.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!