Staňte se našimi fanoušky na:

Patlala Matlala

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den (nejlépe 2 dny) předem naložíme maso a žampiony do marinády (pivo, vajíčko, olej, koření) a necháme v lednici odležet. V den pečení si předehřejeme troubu na 180stupňů a do pekáče vložíme brambory, mezitím na pánvi opečeme maso z obou stran a pak přidáme marinádu a žampiony. Brambory posypeme kořením a bylinkami a vložíme maso. Přikryjeme alobalem a pečeme až do změknutí masa (cca 2hodiny) Před dopečením sundáme alobal, aby maso získalo kurku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |22. května 2013
zajímavé Odpovědět
lidusak |22. května 2013
pěkný název Odpovědět
zelena.jesterka|23. května 2013
super Odpovědět
Aggie|22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
kulkas|22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!