Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská pěna

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čokoládu a polevu nahrubo nasekáme a každou zvlášť rozpustíme ve vodní lázni. Smetanu ušleháme dotuha, vejce vyšleháme do pěny, smícháme s polovinou čokolády a šlehačkou. Rozdělíme do pohárů a necháme vychladit. Zbytek čokolády a polevy dáme odděleně na studené prkénko a necháme zchladnout. Pk z obou špachtličkou nebo nožíkem naškrábeme hoblinky. Krátce před podáním dezert ozdobíme hoblinkami a můžeme přidat i lístky máty. Poznámka: doba přípravy je uvedena bez doby čekání - chlazení a je spíš nižší než 10 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |15. března 2013
To bude dobrota. Odpovědět
MsGracia |8. března 2013
Vypadá to velmi vábně. Odpovědět
monies87 |18. února 2013
ukládám a určitě vyzkouším Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
krásné Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
mňaam Odpovědět
pavlinf |21. prosince 2012
vypadá to dobře určitě vyzkoším Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
uuu|11. května 2013
nádhera Odpovědět
vera.baierova.58|15. března 2013
je to velice lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!