Staňte se našimi fanoušky na:

Paprikové lusky plněné

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umeleme maso, česnek a cibuli. Rýži uvaříme do poloměkka a spolu s pepřem a vejci ji přidáme k masu. Vše promícháme. Z omytých paprik vykrojíme jádřince, naplníme je masovou směsí. Dáme do papiňáku, podlijeme 1/2 l vody a vaříme 15 minut. Uvařené papriky vyndáme, vývar smícháme s rajskýmn protlakem nebo šťávou, dochutíme cukrem a zahustíme světlou jíškou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |14. září 2013
uloženo, moc dobré! Odpovědět
miri3 |16. června 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!