Staňte se našimi fanoušky na:

Pampeliškový med do čaje

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pampelišky přelijeme 1 1/2 L vařící vody,přidáme na kolečka rozkrájenou půlku citronu i s kůrou. Po povaření necháme 24H stát. Pak vývar zcedíme, přidáme 1kg cukru a svaříme až do hustoty sirupu. pouze květy pampelišek

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |11. června 2013
letos už je uvařeno, aby bylo na zimu dost Odpovědět
Vlasta78 |10. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!