Staňte se našimi fanoušky na:

Ovarová polévka

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vroucí vody dáme vařit očištěnou hlavu, jazyk a srdce. Přidáme rozpůlenou cibuli, oloupaný česnek a několik kuliček pepře. Asi za 45 minut přidáme játra a vše společně uvaříme doměkka. Do procezeného vývaru přidáme zvlášť uvařené kroupy a na kousky nakrájené maso a droby.Polévku podle chuti osolíme. Do talířů rozdělíme nadrobno nasekanou pažitku nebo petrželku a zalijeme horkou polévkou. K polévce můžeme podávat čerstvý domácí chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!