Staňte se našimi fanoušky na:

Ostrovská specialita "Gebakene"

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené brambory nastrouháme, smícháme se syrovými, přidáme tvaroh, mouku a sůl. Je-li těsto tuhé, přidáme trochu mléka. Máslo na pánvi rozehřejeme, vytvarujeme těsto na placičky a smažíme při ne příliš vysoké teplotě. Gebakene chutnají dobře k sladkému, např. ke kompotům, ale také jako příloha k masům a omáčkám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |13. března 2013
Neznám, že bych to zkusila? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!