Staňte se našimi fanoušky na:

Ostrá kapiová omáčka naší babičky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapii a feferonky nadrobno nakrájíme a spolu s česnekem a solí, sardelovou pastou vmícháme do maonézy. Přidáme zakysanou smetanu, a necháme vychladit. Tuto omáčku můeme podávat např. s grilovaným kuřetem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |26. listopadu 2013
to bude velká dobrota! ukládám :-) Odpovědět
Yvajs |14. června 2013
ukládám Odpovědět
q |10. června 2013
ostrá,hm,zkusím Odpovědět
Martinka |10. června 2013
:-) výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!