Staňte se našimi fanoušky na:

Naše oblíbená trošku netradiční rajská

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle chvilku podusíme nakrájenou cibulku a řapíkatý celer/ ve stejném poměru/, přidáme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Rozředíme ji vývarem a vložíme do ní všechno nachystané koření a rajský protlak. Vaříme přibližně půl hodiny. Na závěr rajskou omáčku dochutíme solí a cukrem - podle své chuti. Omáčku můžeme rozmixovat - my ji necháváme jen tak - jenom vyndáme koření. Omáčku podáváme s osmaženými kuličkami mletého masa a knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Aidel |27. května 2013
Super :-) Odpovědět
J |27. května 2013
vyzkousim Odpovědět
petra.konfrstova |26. května 2013
vyzkouším, díky za tip!!! Odpovědět
Menzy |25. května 2013
Příští týden dělám rajskou - tu Vaši!!!! :-) Odpovědět
Vlasta78 |24. května 2013
výborná Odpovědět
Petruna |24. května 2013
určitě výborná Odpovědět
mamina1985 |24. května 2013
ukládám Odpovědět
Barficka |24. května 2013
SUPER Odpovědět
araw |24. května 2013
Perfektní Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!