Staňte se našimi fanoušky na:

Naložené řízky

Autor receptu: Zdenicka3 (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí řízky naložíme přes noc do marinády, kterou si připravíme ze zbylých surovin, řízky obalujeme v klasickém trojobalu. Řízky jsou krásně šťavnaté.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |15. května 2013
dobrý nápad Odpovědět
Zůz |15. května 2013
To zní zajímavě,řízky nenakládám, tak zkusím. Odpovědět
Barficka |15. května 2013
už se těším až to vyzkouším, díky za tip :o) Odpovědět
Semyaza |15. května 2013
mnam Odpovědět
roxana-zdena |15. května 2013
Naložené maso je vždy chutnější. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!