Staňte se našimi fanoušky na:

Nádivka-velikonoční

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené maso uvaříme doměkka-nákrájíme.Žemle pokrájené na kostičky zvlhčíme rozšlehanými vejci a částí vývaru z masa,promícháme-necháme uležet.Osolíme,promícháme s vařeným masem a drobně nasekanou petržekou.Upečeme ve vymaštěném pekáči.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

RadimP |30. dubna 2013
Nejlepší je studená Odpovědět
Dessyna |15. března 2013
Jo, jo, bez muškátového oříšku bych se vůbec neobešla, to není pak ono. Odpovědět
aťka |10. března 2013
Přesně , tak taky na to koukám-muškát.oříšek např. sníh z bílků také dávám já atd. Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
V postupu chybí spousta věcí, koření, mléko, no to bych tu rovnou psala celý recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!