Staňte se našimi fanoušky na:

Mozzarellové "mokré" toasty

Autor receptu: vii (47 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jiná obdoba zapečených toastů. Mozzarellu nakrájíme na asi 1/2 cm proužky a vložíme mezi touastový chleba. Nejlépe se hodí "gumovitý" bílý toastový chléb (americký) - lépe se dá zmáčknout a uzavřít tak sýr uvnitř, aby se kraje pokud možno spojily. Nezoufejte, když Vám to nepůjde. I tak jsou výborné. Mezitím si v připravíme "trojbal", ovšem z mléka, mouky a vajíčka. Sendvič krátce namočíme nejdříve v mléce, poté důkladně obalíme v mouce a nakonec ve vajíčku smíchaném se solí a pepřem (dle chuti). Smažíme v rozpáleném oleji (nebo olivovém) dozlatova. Necháme kuchyňskou papírovou utěrku vsáknout přebytečný tuk. V mističce si připravíme omáčku k namáčení - chilli nebo salsu, co máme rádi nebo co máme po ruce (u nás děti milují jenom ketchup). Toasty jsou díky mléku krásně vláčné a měkké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šanela |8. března 2013
já moc nesmažím, ale tohle zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!