Staňte se našimi fanoušky na:

Minutka na zázvoru

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky vepřového masa bez kostí nakrájímne na kostky (nebo jen naklepeme) a necháme uležet do druhého dne (i déle) v připraveném nálevu. Maso už nesolíme, protože sojová omáčka v nálevu je slaná dost. Po uležení klasicky osmažíme jako minutku a podáváme s přílohou dle své chuti (brambory, hranolky, rýže, pečivo). Můžeme přidat i papriku, aby maso bylo barevnější. Nálev: šálek sojové omáčky šálek bílého vína cibule nakrájená nadrobno 2-3 lžíce oleje 2-3 stroužky utřeného česneku 1-2 lžíce mletého zázvoru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!